søndag den 24. december 2017

Glædelig jul!

Årh, dette år har bragt mig så meget nyt og anderledes - jeg har været gravid, gået på graviditetsorlov og barsel, fået en lille datter og ser derfor verden med lidt andre øjne. Det har været og er en spændende og udfordrende proces. Jeg er på barsel frem til august 2018, hvor min pige er ca. 1 år. Så 2018 bliver også et år med stor omstilling, men for nu skal der stadig tilbringes store mængder tid i hjemmet med min datter. I aften skal julen fejres i Ringsted, hvor min kærestes forældre bor, det glæder jeg mig til. 

Nå, det var lak vi kom fra. Man har bare sine favoritter, dem der altid virker. Én af dem er, for mig, 'Carré Bleu' fra Dior. Den var endda også gæst i mit sidste indlæg med trane-stamping! Det er bare en smuk farve. I denne juleudgave er den stampet med 'Good as Gold' fra Essie - også en favorit, men dog mest til stamping. Pladen, som jeg har benyttet, er fra MoYou London: Enchanted nr. 16. Det var i øvrigt en slags tredje favorit, MoYou London, de laver jo de dejligste plader og noget af det bedste grej. 


Glædelig jul til jer derude på den anden side af skærmen - I får i øvrigt også et sjældent set billede af mit hjem. Stuen en decemberaften med lidt rod, lidt julepynt, lidt hverdag. 
- Maria


Ingen kommentarer:

Send en kommentar