tirsdag den 20. september 2016

Så kører vi (forhåbentligt) igen!

Årh, sikke en lang ufrivillig pause jeg har haft fra bloggen. Jeg har således mange swatches af nye lakker at vise jer - som nu ikke er så nye længere. På den lyse side har jeg jo aldrig været den hurtigste, så jeg tænker, at I måske bærer over med mig. 

Jeg har jo været væk fordi min computer ikke ville redigere billeder. Det vil den nu. Og jeg har ingen forklaring på hvorfor den gerne vil nu. Ingen. 

Nå, så fingerene er krydsede for at den fortsat er positivt stemt over for billedredigering!


Der er sket ganske lidt i mit liv, men det lidt der er sket skal I da ikke snydes for.

Jeg har haft afholdt over 3 ugers sommerferie, hvilket har været virkelig dejligt. Det var mindre dejligt, at der nærmest ikke var én eneste reel sommerdag i de tre uger - og vi naturligvis havde valgt at holde alle sommerens fridage i hhv. min kærestes forældres- og mine forældres sommerhus. I Danmark, forståes. Sommerhusturene blev derfor afkortet lidt, og jeg har istedet f.eks. malet i vores entre, som nu er helt ny og fin - med nye knager, nyt spejl, ny skammel og nye sko.

Jeg fik stjålet min (tre år gamle) dejlige sorte Kildemoes cykel i onsdags. Det er første gang nogensinde at jeg har fået stjålet en cykel. Men siden jeg har boet på Amager i flere år (og utroligt tæt på Christianshavn og Christiania), og ikke stiller min cykel i kælder eller aflåst gård, så tænker jeg, at det jo desværre måtte ske på ét eller andet tidspunkt. Jeg havde heldigvis en ekstra cykel stående, som umiddelbart kun kostede 150 ved min lokale cykelsmed at få god igen. Når man i øvrigt tænker på, at jeg ikke har bil (som jo er en voldsom udgift ift. en lille cykel), så er de par tusinde vist til at overse. Det værste er næsten følelsen af at jeg ikke fik lov til at sige ordentligt farvel til den. Jeg holder dog også lidt ekstra øje med DBA i den kommende tid i håb om at vi kan blive genforenet. Håbet er dog smalt.  

Derudover er jeg blevet ramt af Skam-epidemien. Ramt hårdt. Det er min kæreste heldigvis også. 

Det var så nogenlunde sommeren for mig: ferie med dårligt vejr, ny entré, cykeltyveri og Skam. Ret udramatisk. 


Og så tilbage til lakken.

Jeg tænker at vi starter blødt ud med et swatch af en Dior-lak fra foråret. Denne minilak kom i ét af Diors Color & Dots Manicure Kits, som hver indeholder to minilakker og et lille dotting tool. Lakkerne er mindre, men har samme gode pensel, så applikationen går nemt. Denne farve er en del af sættes 'Pastilles' og har desværre ikke et navn, men kun et nummer '212'. '212' krævede to lag for at dække. En fin og elegant lys nude farve, som minder mig en del om 'Lili' fra Dior, som jeg er vældig glad for. Der kan ses swatches af Lili her.


Det er dejligt at være tilbage. Vi ses forhåbentligt snart igen!

- Maria


4 kommentarer:

 1. Jaaaa! Dejligt at have dig igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at nogen synes det er dejligt, at jeg er tilbage igen!

   Slet
 2. Yay, du er tilbage\o/
  Og død over cykeltyve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - SÅ meget død over cykeltyve! Og tak, dejligt du stadig er her :-)

   Slet