lørdag den 25. november 2017

Long time no nail art

Tiden er virkelig ikke til nail art med en lille baby, men heldigvis har jeg da lidt billeder liggende i arkiverne. 

Jeg havde gennem lang, lang tid haft øje på MoYou Londons 'Your Magic Workshop', som er en silikonemåtte beregnet til at lave decals. Da jeg endelig fik den købt, lavede jeg nedenstående nail art. Basen er én af mine favortilakker fra Dior, nemlig 'Carré Bleu', som kan ses for sig selv her (Carré Bleu var i øvrigt min første lak fra Dior - og siden har jeg da smidt en del penge efter dét firma!). Derudover er der benyttet hvis stampinglak fra MoYou London samt lyseblå stampinglak også fra MoYou London af navnet 'Blue Jay'. Jeg har benyttet pladen 'Suki 18' også fra MoYou London.  

Kort fortalt laver man et stamp, som overføres til måtten - herfra påfører man lak, hvor man synes og til sidst fastgør man det halvtørre stamp på en negl. Jeg har ikke helt styr på processen endnu, hvorfor den smukke trane desværre blev revet over. Men det overordnede billede er da meget fint. På de to sidste billeder er der også tilføjet mat lak. 

Det var en sjov men meget tidskrævende proces, og derfor er det også den eneste mani, jeg har lavet på denne måde. Men når tiden en dag forhåbentlig bliver til det, så vil jeg altså ikke udelukke at der skal gang i Magic Workshop igen. 
Alt stampinggrej er købt fra MoYou Londons egen hjemmeside og 'Carré Bleu' er købt i Magasin, men var Limited, så der skal man på Trendsales el. lign. 

- Maria

2 kommentarer:

  1. Hvis du ikke havde sagt (skrevet) det, ville jeg slet ikke have set den bitte flænge i tranen;) Rigtig flot manicure!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Else, man er formentlig sin egen værste kritiker :-)

      Slet