søndag den 22. oktober 2017

Blankt lærred

I dag skal det handle om hvid. Jeg anser oftest hvidlakerede negle som et blankt lærred, hvor man let kan lave stamping, gradients eller andet sjov på. Og det er i virkeligheden lidt synd, for hvide negle er måske de mest funky negle man kan have - i min bog i hvert fald. Men de hvide negle kræver derfor også noget kant hos personen der bærer dem, og jeg synes således ikke, at hvide negle klæder alle lige godt.  

Både Dior og YSL har i 2017 udgivet helt hvide lakker. Og eftersom min hvide 'Blanc' fra Essie var ved at være godt aftappet, tænkte jeg 'hvorfor ikke, egentlig?'. Så jeg købte Diors 'Optic White', som er en kridhvid lak og med det typiske shimmer i, som Dior benytter i alle deres cremelakker - dog var der lidt mere størrelse på shimmeret i 'Optic White' - næsten så meget så jeg ville kalde det glimmerflager. 

Først og fremmest må jeg sige 'ugh...' i forhold til applikationen. Jeg har det med at glemme, at hvid sjældent er en farve lak, der er god at lægge, og 'Optic White' var desværre ingen undtagelse. Den var lidt for gennemsigtig, så den krævede tre lag for at dække og derudover var den meget ujævn at arbejde med. Shimmeret fremgår ikke så tydeligt, når lakken først er på, hvilket er lidt ærgerligt. 

Jeg ved sgu ikke, om jeg er funky nok til at bære hvid lak, men af en eller anden grund var jeg faktisk ret vild med looket. Men jeg må indrømme, at det var svært ikke at lave nail art over, når lærredet nu stod så smukt og parat. Arbejdsskade velsagtens. 
'Optic White' er købt i Magasin, men er vistnok Limited Edition fra Diors sommerkollektion 2017.

- Maria


Ingen kommentarer:

Send en kommentar