torsdag den 26. maj 2016

30

Jeg havde fødselsdag i går! Og som overskirften diskret antyder, så blev jeg 30. T-R-E-D-I-V-E!

Det var lidt særligt. Jeg har en relativt sentimental personlighed, og jeg bryder mig ikke om at give slip på noget godt, og siden 20'erne har bragt mig mange gode ting, havde jeg ikke rigtigt lyst til at forlade dem. Tyverne er for mig også mere uformelle, det er ok at fjante rundt og stadig ikke have helt styr på det hele. Trediverne er mere normative - man skal helst have hus, mand, barn, bil og alt det der mange stræber efter. Jeg tænker at min livsførelse ligger midt imellem de to diskurser - den åbne uden for mange forventninger, og den lukkede med helt særlige forventninger.

Nå, men jeg venter spændt på hvad de der tredivere kan bringe mig. Min dag var i hvert fald rar og festlig. 

En fødselsdag kræver naturligvis en flot lak. Som jeg selvfølgelig ikke vil vise jer nu, fordi... ja, I ved at jeg er ret så langsom, og at mine billeder som oftest er nogle måneder uger bagud.

Så her får I istedet den smukke spredte holografiske lilla lak fra Ozotic '624'. Den egner sig i øvrigt også fint til en fødselsdag. Her ses ét lag (med topcoat) lagt over Picture Polish 'Violet Femme'. Og i øvrigt er denne lak meget smukkere i virkeligheden... den er lidt kamerasky. 


'624' er købt brugt på FB-siden Lovely-shop

- Maria


2 kommentarer: